• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Synsk FCK-målhelt? Sagde det allerede til frokost

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Jonas Wind kunne allerede til frokost torsdag fortælle sine holdkammerater, at han ville score to gange mod Slovan Bratislava.

Af Anders Dehn

Når fodboldkarrieren en dag er forbi, kan Jonas Wind og eventuelt også Nicolai Boilesen måske begå sig sin spåmænd eller clairvoyanter. Torsdag viste de i hvert fald en slående evne til at spå om fremtiden.

FC København mødte Slovan Bratislava i Europa Conference League og vandt 3-1, blandt andet på to mål af Jonas Wind. Det andet scorede han på straffespark.

Begge dele havde han og Boilesen forudset.

- Du kan selv spørge "Boile", (Rasmus) Højlund og nogle af de andre. Jeg sagde i dag ved frokostbordet, at jeg laver to kasser i dag. "Boile" siger så: 'Du sparker ind på straffe, venstre fladt', og det gjorde jeg også, så det var nogle af de ting, der lykkedes, siger Jonas Wind, der spillede sin FCK-kamp nummer 100, til FCKTV.

- Det kunne ikke skrives meget bedre. Jeg er som sagt rigtig stolt over at nå 100 kampe og kampen isoleret set; at lave to mål kan jeg heller ikke klage over. Så det er en stor dag for en FCK-dreng som mig, og det er jeg meget stolt over.

Med udesejren fik FC København den bedst tænkelige start på Conference League-gruppespillet. FCK-spillerne var til gengæld ikke tilfredse med den bane, de spillede på Bratislava. Nicolai Boilesen sagde den eksempelvis, at det lignede, at "der havde været muldvarpefest".

Gruppens to øvrige hold, PAOK og Lincoln Red Imps, mødtes også; førstnævnte vandt 2-0.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020