• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Talentsatsning skal hjælpe Randers med at tage det næste skridt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

I Randers FC satser man mere på talenter, og det skal hjælpe med at løfte klubben på sigt, siger Erik Marxen.

Af Victor Risager

Randers FC har lige akkurat misset Mesterskabsspillet i Superligaen i de seneste to sæsoner, men det skal en satsning på unge spillere hjælpe med at ændre på. Det siger kaptajn Erik Marxen til Jyllands-Posten.

I denne sæson har flere unge spillet store roller i Randers FC. Frederik Lauenborg, Emil Riis, Mikkel Kallesøe, Simon Graves, Tobias Klysner og Tosin Kehinde er alle 23 år eller yngre og har spillet store roller hos kronjyderne i denne sæson. I weekenden blev Filip Bundgaard endda også klubbens yngste debutant nogensinde i en alder af 16 år.

Læs også:Fremragende scoringer sikrer Randers sejren over Hobro

Det er et udtryk for en ny strategi, der ifølge Erik Marxen skal hjælpe klubben med at tage "det næste skridt". 

- Tidligere agerede klubben mere forsigtigt ved at give folk korte kontrakter, og når de så brændte igennem i Superligaen, var man tvunget til at slippe dem billigt. Nu har man været villig til at investere i talenter, der kan være med til at skabe resultater og siden skabe værdi gennem et salg. Det er sådan nogle ting, der gør mig fortrøstningsfuld i forhold til fremtiden, siger Erik Marxen.

Søren Pedersen, sportsdirektør i Randers FC, erklærer sig overfor Jyllands-Posten enig i, at talentsatsningen er en del af vejen til succes.

Randers FC er i øjeblikket i nedrykningsspillet, hvor de dog allerede har sikret sig overlevelse og en plads i Europa-playoff. De kæmper dog med AC Horsens om førstepladsen i deres pulje, hvor Horsens har et point mere end Randers før sidste spillerunde. 

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus