Video : Tipsbladet
Superliga

Taler om FC København-exit: Det gav ingen mening

Nicklas Bendtner har svært ved at forstå, hvorfor Ståle Solbakken og FC København ikke ville beholde ham i sin tid.

Det er lidt over fire år siden, at Nicklas Bendtner forlod FC København ved kontraktudløb.

Og selvom der er løbet meget vand under broen, giver det ikke mening for den tidligere landsholdsstjerne, at Ståle Solbakken og FC København ikke ville forlænge aftalen. Det fortæller hovedpersonen selv i tv-programmet “Offside” på Viaplay.

- Da jeg skrev under, havde jeg fornemmelsen af, at jeg skulle være her i to-tre-fire år, score en masse mål og vinde en masse titler. Jeg fik også tid til at komme rigtigt i form. Det sidste, jeg manglede, var kampformen.

- Da jeg endelig kommer ind i den, og jeg kommer ind mod FC Nordsjælland og scorer, føler jeg, at jeg er ved at ramme et respektabelt niveau i forhold til, hvor jeg skal være. Men fra den kamp får jeg ikke lov til at spille rigtigt igen.

- Og så kunne jeg jo godt regne ud, at Ståle ikke ville satse på mig. Det var et hårdt tab for mig, det var hårdt at acceptere, og det gav ikke nogen mening, da jeg selv mente, at det, på grund af mine kvaliteter kontra de andres, ville være et scoop for dem at beholde mig, siger Nicklas Bendtner i “Offside”.

Faktisk fik Nicklas Bendtner hurtigt en fornemmelse af, at Solbakken ikke ønskede Bendtner i FC København i lang tid, fortæller han.

I FC København blev det til blot et mål i ni kampe.