• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

TalkSPORT eller AGF: Det overvejer Jack Wilshere

Foto: Getty Images

Jack Wilshere har angiveligt tre mulige jobtilbud at forholde sig til.

Af Ole Hoffskov

Jack Wilshere har endnu til gode at melde ud, hvad fremtiden bringer, og særligt i Aarhus er der mange, der spændt venter på, hvad den engelske superstjerne beslutter sig for.

AGF vil gerne forlænge med midtbanespilleren, men der er angiveligt også to andre muligheder på blokken. Jack Wilshere siges at være i dialog med sin tidligere klub Arsenal om et job som ungdomstræner, og på det seneste er han tonet frem som ekspert hos det engelske medie talkSPORT - også det kan være en fremtidig karrierevej for Jack Wilshere.

Den 30-årige englænder spillede 14 Superliga-kampe for AGF i foråret, og han undgik skader, som ellers var det, mange havde frygtet ville blive Wilsheres største udfordring. Til gengæld vandt han ikke en eneste kamp som AGF'er.

Århusianernes sportschef Stig Inge Bjørnebye siger til Århus Stiftstidende, at Jack Wilshere fortsat er i tænkeboks, og at der derfor ikke er så meget nyt at berette om den engelske verdensstjerne.

AGF er forlængst gået i gang med forberedelserne til den kommende sæson, og det er altså foreløbig uden Jack Wilshere på Fredensvang. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.