Video : Tipsbladet
Superliga

Talte med Kent N. under VAR-tjek: Han gav mig ret

Silkeborg fik spillets største chance for at bringe balance i regnskabet mod FCK, men efter et VAR-tjek blev straffesparket kaldt tilbage. En beslutning, som Frederik Tingager og Kent Nielsen var enige omkring.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Kent Nielsen ikke er den største tilhænger af VAR.

Søndag eftermiddag var han dog alligevel enig i beslutningen, der tilbagekaldte det straffespark, som hans eget hold ellers havde tilkæmpet sig i kampen mod AGF, hvor de kunne have udlignet til 1-1. 

Det var Frederik Tingager, der var ved at blive synderen, da han tog armen til hjælp i straffesparksfeltet, da han gik ned i en tackling.

- Der er ikke straffe. Der kan aldrig være straffe. Hvordan skal jeg gå ned i en tackling uden at sætte hånden i jorden? Det er klart, hvis man gør det bevidst, men jeg var ikke i tvivl om, at der ikke var straffe. Jeg er chokeret over at han dømmer dem, men stort af ham, at han trækker den tilbage, fortæller Tingager til Viaplay og tilføjer, at han også lige fik sig en snak med Silkeborg-træner Kent Nielsen under situationen.

- Han har jo selv været forsvarsspiller, så jeg sagde til ham "Kent, der kan aldrig være straffe", og det gav han mig ret i. Der har været nogle omdiskuterede straffe i denne her sæson, så man ved aldrig, men han gav mig ret i, at der ikke var straffespark. 

Frederik Tingager og AGF slap altså med skrækken og vandt opgøret mod Silkeborg med 1-0.