Testkamp: BIF udlignede mod FCK i sidste sekund

FC København og Brøndby mødte hinanden for anden dag i træk - denne gang delte de to arvefjender i porten.

Søndag fik FC København skovlen under Brøndby IF. Det gjorde de ikke denne mandag.

Her mødte de to arvefjender hinanden i en testkamp, hvor der blev givet minutter i benene til de spillere, der fik begrænset eller slet ingen spilletid i søndagens Superliga-derby.

Det betød, at FC København stillede med navne som Karl-Johan Johnsson, Mathias "Zanka" Jørgensen, Mustapha Bundu og Mohamed Daramy, mens gæsterne mødte op med blandt andre Sigurd Rosted, Andrija Pavlovic og Anis Ben Slimane.

Opgøret mellem FC København og Brøndby endte 1-1 - et opgør, der blev afviklet over 70 minutter.

FC København bragte sig foran efter bare seks minutter, da Mikkel Kaufmann ekspederede bolden i kassen for FC København. Kaufmann var senere tæt på at gøre det til 2-0, men overliggeren stod i vejen for angriberen.

1-0 lignede kampens slutresultat, men i de allersidste sekunder lykkedes det Brøndby IF da udligne, da Joel Kabongo gjorde det til 1-1 efter et hjørnespark.

FC København og Brøndby IF møder hinanden igen i Superligaen den 16. maj.