• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Thelander er tilbage: Sådan er det i AaB nu

Foto: Getty Images

Der er optimisme at spore hos den tilbagevendte midterforsvarer.

Af Oliver Okstrøm

Rasmus Thelander skiftede i sommer fra AaB til ungarske Ferencvaros, men mindre end et halvt år senere er forsvarsspilleren tilbage hos nordjyderne, som er i en ret anderledes situation end han forlod.

Dengang havde de lige tabt den afgørende kamp om at komme i Conference League, og nu ligger klubben under stregen i Superligaen. I et interview med Nordjyske understreger stopperen dog, at han ikke kan mærke hverken modløshed eller krisestemning.

I stedet kan han fornemme et godt træningsmiljø, hvor alle arbejder 'stenhårdt', og at de er ivrige efter at blive bedre. Derudover er der også fint humør på, som han slår fast ligeledes er vigtigt.

- Det er tydeligt for mig, at der er rigtig meget kvalitet og potentiale i den her trup, siger han og fortsætter:

- Det skal selvfølgelig sættes sammen, så vi vinder nogle fodboldkampe, men jeg er virkelig optimistisk på baggrund af den her første tid, lyder det fra Rasmus Thelander.

Derudover kan han berette om, at AaB'erne netop har været på en teambuilding-tur til Farsø, hvor alle skulle bryde deres grænser ned, og derfor fik han set sine holdkammerater fra nogle andre sider end de gør på banen.

I den forbindelse var det godt for ham at se, at de gjorde det, som der skulle til for at lykkes. 

Superligaen begynder først igen 18. februar, hvor Aalborg-mandskabet skal forsøge at tage et skridt væk fra nedrykningspladserne, når møder AGF på hjemmebane.

Forinden kan AaB have fået nye investorer ind. Læs mere om det her.