Video : Tipsbladet
Superliga

Theo Sander afslører: Derfor blev det FCK

Trods interesse fra udenlandske klubber har Theo Sander valgt at fortsætte karrieren i Superligaen.

Han blev rygtet til den italienske storklub Inter i juni, men torsdag blev det en realitet, at Theo Sander fortsætter karrieren i Superligaen. 

Målmandstalentet skifter fra AaB til FC København, hvor han har underskrevet en fem-årig aftale. 

Tipsbladet talte efter torsdagens træning med Theo Sander, hvor den unge målmand forklarede sin beslutning om at skifte til FC København, hvor kampen om spilletid må siges at være benhård. 

- Først og fremmest er jeg utroligt stolt over et stort skifte til en rigtig stor klub. Så jeg er glad og tilfreds. Jeg var ikke garanteret spilletid i AaB, så derfor vurderede jeg, at FCK havde en bedre plan for mig, siger Theo Sander. 

- Den plan er, at jeg nu skal ind og lære en masse af en dygtig målmand, der står nu, og så skal jeg spille førsteholdsfodbold på et tidspunkt.

Theo Sander afviser, at han har fået lovning på, at han kan få spilletid i FC Københavns kampe i pokalturneringen i denne sæson. 

- Jeg tror ikke, at man kan love noget i fodbold. Hvis jeg klarer det godt til træning og udenfor banen, så tror jeg, at det er noget, de vil overveje. Men som sagt er der sgu ikke noget, der er lovet, siger Sander. 

Trods interessen fra udlandet var den 18-årige målmand ikke i tvivl om, at den bedste løsning var at skifte til FC København. 

- Det her var en kæmpe mulighed, som jeg ikke kunne sige nej til. FCK havde den bedste plan for mig, og det var det, jeg gik efter. 

Tipsbladet har også talt med Jacob Neestrup om indkøbet af Theo Sander. Det kan du læse mere om HER