Video : Tipsbladet
Serie A

Thiago Motta bliver ny cheftræner i Juventus

Den italienske fodboldklub Juventus har ansat Thiago Motta som cheftræner på en treårig kontrakt.

Juventus har ansat Thiago Motta som ny cheftræner frem til sommeren 2027. Det bekræfter Juventus onsdag på fodboldklubbens hjemmeside.

41-årige Motta har senest været træner i Bologna, som han førte til en femteplads i Serie A og dermed Champions League-deltagelse. Nu ser Motta frem til en endnu større udfordring i trænerlivet.

- Jeg er meget glad for at begynde et nyt kapitel ved roret i en stor klub som Juventus.

- Jeg takker ejerne og ledelsen, som kan være sikre på min ambition om at holde Juventus-flaget højt og gøre fansene tilfredse, siger Motta til sin nye klubs hjemmeside.

Juventus fyrede i slutningen af den forgangne sæson Massimiliano Allegri som cheftræner. Fyringen skete, to dage efter at holdet vandt pokaltitlen.

Fyringen skete på baggrund af Allegris opførsel under og efter pokalfinalen.

I tillægstiden blev Allegri bortvist af dommeren. En hidsig Allegri flåede jakke og slips af og råbte og skreg på vej væk fra banen, mens han knappede sin skjorte op og smed slipset.

Allegri skældte efterfølgende ud på flere personer nede på græsset, da Juventus skulle fejres. Det gik blandt andre ud over Juventus-sportsdirektør Cristiano Giuntoli, som blev bedt om at holde sig væk af Allegri.

/ritzau/