Thomas Dalgaard til lægetjek i OB
Foto: Rasmus Baaner/Polfoto
Superliga

Thomas Dalgaard til lægetjek i OB

Hollandsk medie skriver, at Thomas Dalgaard er til lægetjek i OB. Lejeaftale synes tæt på.

Meget tyder på, at sidste sæsons Superliga-topscorer Thomas Dalgaard vender tilbage til den bedste danske række. Henover weekenden er rygter om et skifte til OB taget til, og nu meldes et skifte tæt på. 

Det hollandske medie Omrop Fryslan skriver således, at Thomas Dalgaard er til lægetjek i OB mandag formiddag. Hvis angiberen består lægetjekket, vil handlen sandsynligvis blive offentliggjort inden for få timer. Heerenveen har allerede udset sig en erstatning for Thomas Dalgaard i form af Volendam-angriberen Henk Vermaan.

Ifølge det hollandske medie har Heerenveen-direktør Hans Vonk udtalt, at handlerne endnu ikke definitivt på plads, men at det er tæt på.

Der skulle være tale om en lejeaftale mellem OB og Heerenveen, der sender Dalgaard til Odense for resten af sæsonen. OB har ligeledes sikret sig en købsoption på den tidligere Viborg-spiller. 

Den største hurdle i forbindelse med Dalgaard-handlen er, at angriberen fredag pådrog sig en ribbenskade i en kamp for Heerenveen fredag. OB kan dog vælge at satse på Dalgaard alligevel, da angriberen muligvis kan blive sin skade kvit inden forårets sæsonpremiere.