• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Thomas Enevoldsen stopper i AaB

Thomas Enevoldsen stopper i AaB
Foto: Jan Christensen/Getty Images

Thomas Enevoldsen har spillet sin sidste kamp for AaB. Offensivspilleren vil til udlandet.

Af Ole Hoffskov

Thomas Enevoldsen forlader AaB, når hans kontrakt med klubben udløber 30. juni. Det har længe ligget i kortene, at de to parter ville gå hver til sit, og nu bekræfter den nordjyske klub den forestående skilsmisse. Dermed blev opgøret mod Randers FC i onsdags Enevoldsens sidste for AaB.

- ”Ene” har haft en superflot AaB-karriere over flere omgange, og det er kun forstyrrelsen af skader, der har forhindret ham i at have haft endnu større indflydelse på vores resultater. På sit højeste er Thomas en klassespiller, hvilket han særligt demonstrerede, da vi sikrede vores tredje danske mesterskab i 2008, men også da han blandt andet med vigtige scoringer mod Dynamo Kiev og Steaua Bukarest bidrog kraftigt til vores europæiske succes i efteråret 2015, siger sportsdirektør Allan Gaarde til klubbens hjemmeside.

29-årige Thomas Enevoldsen forlader ikke bare AaB, men efter planen også dansk fodbold.

- Thomas har nu ønsket at prøve sig selv af i udlandet endnu engang, hvilket vi respekterer og ønsker ham al muligt held og lykke med, lyder det fra Allan Gaarde.

Thomas Enevoldsen debuterede for AaB den 24. juli 2005, og i 2014 vendte han tilbage til barndomsklubben efter et ophold udenfor Danmarks grænser i FC Groningen og KV Mechelen. Offensivspilleren står noteret for 212 kampe og 37 mål for nordjyderne. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020