Foto: Getty Images
Superliga

Thomasberg før FCM-comeback: Det forventer jeg

Den danske træner står til at få comeback for FC Midtjylland, når "Ulvene" gæster OB i nedrykningspillet fredag.

Det bliver en skæbnesvanger fredag aften for "Ulvene", når de brager sammen med OB på Nature Energy Park i Odense. 

Der er kommet ny træner på heden i form af Thomas Thomasberg, der skal stå i spidsen for Midtjylland i deres første nedrykningsspil i klubbens historie. 

Den tidligere Randers-træner er dog ikke fremmed for midtjyderne, han var træner i klubben tilbage i 2008, hvor han stod på sidelinjen for de sortklædte i 42 kampe. 

Nu skal Thomasberg gøre sit comeback 15 år senere i spidsen for et noget slukøret FCM-mandskab. 

Den 48-årige dansker er dog optimistisk forud for fredagens kamp og forventer, at der kommer smæk på.

- Jeg forventer en fysisk kamp. OB har en bane, som ikke er supergod at spille på i øjeblikket. Det vil give en masse duelspil og nærkampe, som jeg håber, vi vil komme bedst ud af, så vi kan få sat en masse gode angreb sammen. Forhåbentligt får vi masser af action, der giver os det antal chancer, som skal til for at vinde kampen, fortæller han på FC Midtjyllands hjemmeside. 

- Det vigtigste er, at vi får lavet nogle resultater, samtidig med vi skal øve os i at gøre nogle ting både spillemæssigt og mentalt. Det viser sig forhåbentligt allerede lidt i morgen, hvor jeg håber, vi får bragt noget af det, vi gerne vil se i trænerteamet, heriblandt en powerfuld indsats, uddyber Thomasberg.

Kampen mellem OB og FC Midtjylland fløjtes igang klokken 19.00