• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Thorsteinsson-agent: Planen er at blive til januar

Foto: Jan Christensen / Getty Images

Efter alt at dømme er Jón Dagur Thorsteinsson også AGF-spiller efter transfervinduets afslutning.

Af Jacob Quvang

Jón Dagur Thorsteinsson har kontraktudløb med AGF til næste sommer, så hvis AGF skal nå at tjene en skilling på den islandske landsholdsspiller, så skal klubben snart sælge ham.

Thorsteinsson har også i dette transfervindue været rygtet mod andre adresser, og tidligere på måneden skrev BT således, at den franske klub Nimes havde sendt et bud afsted på 5,25 millioner kroner for Thorsteinsson.

Magnus Agnar Magnusson, der er Thorsteinssons agent, bekræfter over for tipsbladet.dk, at den franske klub sendte et bud afsted til AGF, men at det blev afvist. 

- Der er ikke noget nyt. Der var interesse fra Nimes, og der var også et bud. De to klubber kunne dog ikke få det til at lykkes, fortæller han. 

Jón Dagur Thorsteinsson har været i AGF siden 2019, hvor han blev hentet i engeske Fulham. I den tid har han været en profil på AGF-mandskabet, som han har spillet 81 kampe for. Det er blevet til 17 scoringer og ti assist for Aarhus-klubben. 

Det lader også til, at Thorsteinsson får flere kampe på CV'et, for det ligner ikke, at det bliver til et skifte her kort før transfervinduets afslutning.

- Der er interesse, men vi regner ikke med, at han skal videre i det her vindue. Han er også allerede på vej nu til Island for at spille for landsholdet. 

- Vores plan er, at han skal køre videre i AGF frem til januar, fortæller Magnusson til tipsbladet.dk.

Jón Dagur Thorsteinsson er startet inde i fem af de første syv Superliga-kampe i denne sæson, og han har scoret et enkelt mål.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020