Video : Tipsbladet
Superliga

Thorup forsvarer sig: De bruger flere penge end os

FC Nordsjælland-cheftræner Johannes Hoff Thorup mener, at det er okay, at klubben er på fjerdepladsen i øjeblikket.

FC Nordsjælland oprustede i sommerens transfervindue med spillere som blandt andet Marcus Ingvartsen og Andreas Schjelderup til klubben, men det alligevel har man ikke kunne leve op til sidste sæsons resultat, hvor man længe lå og kæmpede med om mesterskabet.

I denne sæson er man i øjeblikket på fjerdepladsen, og i et interview med TV3 Sport minder FCN-cheftræner Johannes Hoff fortæller han om, hvordan det kan være ambitiøst nok at være tilfreds med at være nummer fire.

- Det, som du skal have med i dit spørgsmål, det er, at vi også konkurrerer med én-to-tre-fire andre klubber, som jeg kan regne mig frem til har brugt endnu flere penge, end vi har gjort i det transfervindue, siger han og fortsætter:

- Så hvorfor skulle de ikke få endnu mere ud fra de penge, som de har brugt? Så derfor er det vigtigt, at vi i den her proces holder fast i, hvem vi er og vores strategi, vores metode. Både spillemæssigt men også udviklingsmæssigt. At vi stadig kan spille med vores egne og kan bringe vores unge spillere i spil, lyder det fra Hoff Thorup.

Derudover peger han på, at de har taget skridt, når de allerede nu er sikre på en plads i top-6, og hvis det kan være en middelsæson for FC Nordsjælland, når de har spillet i Europa og er i top-seks så kan han godt købe en middelsæson.

- Dem kan vi godt acceptere flere af fremadrettet, fastslår FCN-træneren.

I Conference League lykkedes det ikke for FC Nordsjælland at gå videre fra gruppespillet, men de havde undervejs store sejre på 6-1 over Fenerbahce og 7-1 over Ludogorets.