• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Thorup giver skadesopdatering på vigtig duo

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

FC København spiller i denne uge to meget vigtige kampe.

Af Jacob Quvang

FC København har over den seneste tid været ramt på skadesfronten, og da klubben i weekenden spillede uafgjort mod SønderjyskE, var det blandt andet uden Jens Stage og Victor Kristiansen, der begge døjede med skader. 

Siden har der været tvivl om, hvor langt de to var fra at være klar igen, og FCK's fans kan glæde sig over, at fraværet ikke bliver meget længere. De to er nemlig godt på vej tilbage, bekræfter Jess Thorup på pressemødet forud for torsdagens kamp mod PAOK i Conference League-gruppespillet.

- Både Victor og Stage var på træningsbanen i dag, men dermed ikke sagt, at de også er på banen i morgen, det er der ingen grund til at fortælle modstanderen på forhånd, siger Thorup ifølge klubbens egen hjemmeside. 

Dermed hentyder han til, at begge er spilleklar igen. Det får FCK også brug for i denne vigtige uge, hvor klubben udover at møde PAOK også møder Brøndby på søndag.

Derudover tilføjede Thorup også, at Rasmus Falk også trænede udendørs onsdag, men at det var selvtræning i selskab med fysioterapeuten. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020