Superliga Oliver Okstrøm

Thorup har ønske til PC: Tror det lader sig gøre

Foto: Getty Images

Jess Thorup vil gerne have at nye spillere ankommer i god tid.

Af Oliver Okstrøm

FC København har endnu ikke præsenteret en eneste ny spiller til truppen i dette transfervindue. Selvom FCK-cheftræner Jess Thorup slår fast, at han ikke har fokus på det, så har han en holdning til, hvornår eventuelle nye gerne må være på plads.

Det fortæller han i et interview med FCK-fanmediet Copenhagen Sundays.

- Det er klart jeg er meget obs på dagligdagen, at vi har så mange spillere til rådighed, som overhovedet muligt, så alle får den fysiske del af den her vigtige opstart. Så er det ikke altafgørende lige om de spiller den første træningskamp, siger han og fortsætter:

- Men det er klart, at på et tidspunkt skal de begynde at blive involveret i kampe. Og det er jeg slet ikke i tvivl om, at det skal de nok få. Så må vi sætte os ned, når vi nærmer os deadline og sige, hvad er det så for et hold vi har, og det glæder jeg mig selvfølgelig til at skulle evaluere på, lyder det fra Thorup.

Cheftræneren peger dog på, at hans fokus er på det, som han kan gøre noget ved - og det er ikke transfers. I stedet er det at arbejde med det, som de skal have gjort bedre i foråret i forhold til efterårssæsonen.

Senest har FCK mødt Hvidovre i en testkamp, hvor det blev til en 3-1-sejr til Thorups mandskab.

Københavnerklubbens sportsdirektør Peter Christiansen har også været ude om, hvornår der sker noget på markedet. Læs mere om det her.