• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Thorup: For lidt spil og for meget skærm-kiggeri

Foto: Getty Images

FC København-cheftræner Jess Thorup ærgrer sig over, at man skulle bruge så meget tid på VAR i søndagens nederlag til Brøndby.

Af Oliver Okstrøm

FC København måtte søndag se sig slået med 1-2 på udebane i opgøret mod ærkerivalerne fra Brøndby. Her blev det også et opgør, hvor der skulle bruges VAR i flere forskellige tilfælde - og særligt til sidst i kampen.

Det var ikke lige det, som FCK-cheftræner Jess Thorup havde mest lyst til at bruge tiden på under kampen. Det fortæller han i et interview på københavnerklubbens hjemmeside.

- Det er jo en kamp, der skal ende 0-0 eller 1-1, men de sidste 10-12 minutter er det jo som om, at vi kiggede mere på skærme end på fodbold, og det synes jeg er ærgerligt. Men dommeren har dømt som han gjorde, og det kan vi ikke ændre på, men det er mere al den tid, der går med det, som ærgrer mig, siger han og fortsætter:

- Med nederlaget misser vi selvfølgelig en mulighed for at hale yderligere ind på topholdene. Men vi må op på hesten igen og revanchere os, der er heldigvis stadig mange point at spille om, lyder det fra Thorup.

Endvidere peger han på, at han synes, at man havde en god første halvleg, hvor man var i pæn kontrol. 

- I pausen talte vi om at lægge endnu mere tryk på dem, men det lykkes ikke rigtig. Det bliver en meget lige affære, hvor ingen af holdene får sat sig igennem, og jeg føler ikke, at de er farlige, før vi laver en fejl, der prompte bliver straffet, fortæller FCK-træneren.

Du kan se et udvalg af VAR-tilfældene fra kampen øverst i artiklen.

Blandt andet sendte Kamil Wilczek bolden i mål, men måtte se scoringen blive annulleret. Polakkens fremtid i FC København er dog tvivlsom, mener eksperter. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus