• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Thorup overvejede “keep attacking”-tavle mod BIF

Foto: Getty Images

Jess Thorup overvejede at gøre, som Niels Frederiksen gjorde mod FC Midtjylland, og løfte en tavle med en besked til spillerne i søndagens derby.

Af Victor Risager

I sidste weekend gik Brøndby IF-træner Niels Frederiksen viralt i både Danmark og udlandet, da han løftede en tavle op med teksten “keep attacking”, mens han stod på sidelinjen i de blå-gules kamp mod FC Midtjylland.

Og søndag overvejede FC Københavns træner, Jess Thorup, at gøre Niels Frederiksen kunsten efter mod netop Brøndby. Det fortæller Thorup til B.T. Sport.

- Vi snakkede faktisk om det. Jeg havde et par af mine folk ved siden af mig, der sagde: 'Skal vi have den ind nu og løfte den?', men det … ej, det dropper jeg. Det siger jeg ikke mere om, siger Jess Thorup ifølge B.T. Sport.

Der var da også ligheder mellem de to situationer. Niels Frederiksen løftede således den nu famøse tavle, mens Brøndby IF var foran 2-1 og var en mand i overtal mod FC Midtjylland.

FC København fandt sig selv i en lignende position mod de blå-gule søndag, efter at Brøndby-stjernen Jesper Lindstrøm blev udvist i midten af anden halvleg. Der var Thorups mandskab nemlig ligeledes foran 2-1 og en mand i overtal.

Som nævnt blev det imidlertid aldrig til noget, men FC København snuppede sejren uden tavlens hjælp. Der blev ikke scoret yderligere, og det sluttede 2-1 til værterne i Parken.

I kampen var en Brøndby-spiller særdeles utilfreds med dommeren, hvilket du kan læse mere om her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020