Superliga Anders Dehn

Thorups transferønske: Vil beholde stor profil

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FCK-træner Jess Thorup lægger ikke skjul på, at han håber, at klubben kan beholde Denis Vavro på en permanent aftale.

Af Anders Dehn

Der er kun lidt over en uge, til Denis Vavros lejeaftale med FC København udløber, men cheftræner Jess Thorup siger til Discovery+, at han gerne vil beholde forsvarskrumtappen.

Foreløbig har Vavro taget hul på sæsonforberedelserne med FCK, men han er fortsat på kontrakt i SS Lazio. Lejeaftalen udløber 1. juli. Det tyder dog på, at alle parter gerne vil gøre den permanent, herunder altså Thorup.

- Selvfølgelig. "PC" har også været ude og sige, at det er et mål for os. Denis kom hertil og sagde med det samme, at han følte sig hjemme. Han var en spiller, der havde brug for lidt tryghed og at få spilleglæden tilbage, og det har vi givet ham, og han har betalt tilbage på banen. 

- Så selvfølgelig vil vi gerne beholde Denis, som også er en FCK'er af hjertet. Så jo flere af dem, vi kan få... Det er et fundament, vi gerne vil bygge op igennem, så det, håber jeg selvfølgelig også, kan lade sig gøre.

Det har ad flere omgange forlydt, at en afklaring var lige oppe over mellem Vavro, FC København og Lazio. Endnu lader den dog vente på sig.

Det skyldes måske, at Rom-klubben er i pengeproblemer, og det forsøger FCK angiveligt at udnytte.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.