• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Andreas Arp

Tibbling-agent: Mærkeligt, at han ikke starter inde

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Simon Tibbling var i et par uger det helt store samtaleemne i den danske Superliga. Nu har røgen lagt sig, men svenskeren har siden fået færre spilminutter. Det er underligt, mener Tibblings agent Per Jonsson.

Af Andreas Arp

Der var historien om de afviste tilbud fra FC København og FC Midtjylland og ikke mindst også den famøse hånd i nakken fra cheftræner Alexander Zorniger.

Den svenske Brøndby-midtbanespiller Simon Tibbling var særligt i september det helt store samtaleemne i dansk fodbold, men siden har røgen lagt sig en smule, og den 24-årige svensker har dermed kunnet holde fokus på at spille fodbold. 

Læs også: Simon Tibbling-agent: Det var en ydmygelse

Tibbling har dog ikke spillet 90 minutter siden den 23. september, og i de to seneste Superliga-kampe mod FC København og AGF har Brøndby-profilen været henvist til bænken med et par korte indhop til følge.

Det betyder dog ikke, at Tibbling er blevet utålmodig. Det fortæller hans agent Per Jonsson:

- Simon spiller i Brøndby, og der er hans fokus. Som det ser ud lige nu, kommer der ikke til at ske noget til januar, og der er heller ikke nogen tilbud på bordet i øjeblikket.

Hvad tænker du om, at han på det seneste er blevet sat af holdet?

Det er underligt. Selvfølgelig er det det, fordi han var en af de bedste spillere i hele ligaen i sidste sæson. Så det er mærkeligt, at han nu pludselig ikke starter inde. Det er min mening.

Hvordan vil I så reagere, hvis der kommer et tilbud?

- Vi kigger altid på fremtiden. Selv da han kom til Brøndby, talte jeg med Troels (Bech red.) om, at han skulle sælges efter ét eller to år. Det var ambitionen, og det er stadig vores ambition at se fremad. Så må vi se, siger Per Jonsson til tipsbladet.dk. 

Simon Tibbling kom til Brøndby fra FC Groningen i sommeren 2017 og har kontrakt med de blå-gule til sommerne 2022.

Tipsbladet.dk har efter publicering rettet en smule i et enkelt citat efter aftale med Per Jonsson.