Video : Tipsbladet
Superliga

Tidligere AGF-profil er tæt på ny klub

Den tidligere AGF-profil ser ud til at have fremtiden på plads.

Tobias Sana er i øjeblikket på klubjagt. Den tidligere AGF-profil fik tidligere på sommeren ophævet sin aftale hos IFK Göteborg, og siden da har han gået ledig.

Men det bliver der sandsynligvis lavet om på inden længe. Den svenske avis Aftonbladet skriver, at den 33-årige offensivspiller er tæt på at underskrive en kontrakt med BK Häcken.

BK Häcken er desuden IFK Göteborgs lokalrivaler, så det vil være et lidt kontroversielt skifte i det svenske.

Sana fik ophævet sin kontrakt i Göteborg efter han flere gange havde kritiseret klubbens træner. En episode i maj blev dråben for klubben, da Sana ifølge ham selv skulle have sagt, at Kalmars højreback lignede Lionel Messi, når han spillede mod IFK Göteborg.

- Jeg ville jo bare have, at vi skulle blive et bedre fodboldhold, men han råbte 'Fokus!' til mig, inden jeg svarede, at jeg allerede var fokuseret, fortalte Sana til SVT for tre uger siden.

33-årige Tobias Sana spillede i AGF fra 2017 til 2019. Efter tiden i AGF skiftede han til IFK Göteborg. Sana har også tidligere spillet for både Malmø FF og Ajax, mens han også står noteret for to landskampe for Sverige.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.