Video : Tipsbladet
Superliga

Tidligere AGF'er fortryder FCK-afvisning

Tobias Grahn fortryder, at han ikke skiftede til FCK, da han havde muligheden for det.

Den tidligere AGF-profil Tobias Grahn har ikke rørt en fodbold i ti år. 

I hvert fald ikke på professionel plan, da han lagde støvlerne på hylden tilbage i 2014. I et interview med podcasten Lundh kigger han tilbage på sin karriere, de valg, han fik taget, og de valg, han ikke fik taget.

Her ærgrer det ham især, at han ikke tog imod et tilbud fra FC København, som var stærkt interesseret i den dengang meget profilerede Superliga-svensker. 

- Når jeg ser tilbage på min karriere, kunne jeg have fået meget mere ud af det. Både på landsholds- og klubniveau, men det er, hvad det er

- Jeg har nok truffet det forkerte valg, hvis man kigger i bakspejlet, så ved man aldrig, hvor det ville have ført hen, hvis man havde valgt et andet spor. Jeg havde et tilbud fra FCK, da jeg valgte at tage til udlandet, og det kunne have været en bedre mulighed for mig at tage til FCK.

Tobias Grahn valgte nemlig i stedet at tage til La Liga, hvor Gimnastic ret hurtigt lejede ham ud til Hertha Berlin, men hverken i Spanien eller i Tyskland blev det til den helt store succes for svenskeren, der alligevel noterede sig for fire landskampe for Sveriges A-landshold.

Havde han valgt et skifte til FCK kunne det dog have set meget anderledes ud, spår han.

- Der var flere landsholdsspillere i FCK. Tobias Linderoth og et par andre. Der var jeg en spiller, der gjorde det rigtig godt i den danske liga, og hvis jeg var kommet til Danmarks bedste klub, der spillede i Champions League hvert år, som de gjorde der, havde jeg måske haft 100 landskampe under mig i dag.

Tobias Grahn er mest kendt for sin tid i AGF fra 2004 til 2007, men repræsenterede også både OB og Randers i løbet af sin karriere.