Video : Tipsbladet
Superliga

Tidligere Brøndby-spiller solgt for to millioner

Den tidligere Brøndby-spiller Filip Blazek er blevet solgt og rykker nu til Rumænien.

Filip Blazek kom til Brøndby IF i 2017 som ungdomsspiller, men slovakken fik aldrig et gennembrud på Vestegnen, som han forlod endegyldigt to år senere. 

Siden har Blazek haft en fin karriere, og i sidste sæson var han med til at blive nummer fire i den tjekkiske liga med Banik Ostrava.

Nu skifter han klub.

Den rumænske klub Rapid Bukarest har købt den tidligere Brøndby-spiller og udstyret ham med en to-årig aftale. Prisen er 250.000 euro - knap to millioner kroner - oplyser Rapid Bukarest.

Da Filip Blazek var i Brøndby IF, var han midtbanespiller - i dag er han blevet omskolet til midtstopper, og det er  til den positon, Rapid Bukarest har købt ham.

Slovakken opnåede tre førsteholdskampe for Brøndby, og han har selv betegnet opholdet på Vestegnen som lærerig.

- Måske var det for stort et skridt for mig, men sådan et tilbud kan man ikke sige nej til. Alle fodboldspillere ville sandsynligvis have gjort det samme i mit sted. Jeg er meget glad for den oplevelse, jeg fik. I Danmark var mange ting anderledes - det gjaldt ikke kun fodbolden, men også i hverdagen

- Det gav mig rigtig meget. Selv om jeg ikke spillede ret meget. trænede jeg med topspillere som Teemu Pukki, Anthony Jung og Jesper Lindstrøm. Det var fantastiske gutter, og jeg er glad for, at jeg var en del af det omklædningsrum, sagde Filip Blazek sidste år i et interview med et slovakisk medie.

Blazeks to-årige aftale med Rapid Bukarest indeholder en option på yderligere en sæson.