• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Tidligere Esbjerg-spiller rystet over ubetalt regning: Det kom som et chok

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Emmanuel Oti Essigba fik ikke betalt en elregning, inden han forlod Esbjerg fB. Det kom pludselig til offentligheden til kende i januar, men spilleren sig selv, at han ikke vidste, at regningen eksisterede. Men nu har han betalt.

Af Anders Dehn

Retten i Esbjerg udsendte i januar en meddelelse til og om Emmanuel Oti Essigba. Han skyldte sit elselskab i Danmark penge for en ubetalt regning, og nu havde selskabet indbragt sagen for Inkasso.

Nu er der dog nyt i sagen. Lokalmediet Yesbjerg har talt med den tidligere Esbjerg-spiller, og han fortæller, at han ikke anede, at der lå en regning til ham i Danmark. Men han har nu rettet op på misforståelsen.

Læs også:Tidligere Superliga-spiller forlod Danmark: Glemte at betale regning for strøm

- Det kom som et chok for mig, jeg har aldrig fået den regning, der tales om. Jeg ved heller ikke, om den hører under min kappe eller lejeren efter mig, men nu er den i hvert fald betalt og ude af verden, siger Emmanuel Oti Essigba til Yesbjerg.

Oti forlod Esbjerg fB, kort efter tranfervinduet lukkede i sommer. Derefter gik han fire måneder uden en klub, inden han i begyndelsen af januar skrev kontrakt med Madura United i Indonesien.

Læs også:Esbjerg ophæver med mislykket offensivspiller

Den lynhurtige ghaneser kom allerførst til EfB som lejespiller i foråret 2017, og han skiftede permanent til klubben den følgende sommer, efter den var rykket ned i 1. division. Der forblev han altså i to år.

Selv om Oti som ung regnedes for et stort talent, og han blandt andet prøvetrænede i Liverpool og Anderlecht, har han haft svært ved at få gang i seniorkarrieren. Han scorede bare ét mål og lagde op til seks i 56 kampe for Esbjerg. 

Læs også:Tidligere Esbjerg-spiller rykker til Indonesien

Læs også:Esbjerg-anfører erkender: Det er ikke en særlig god situation for mig

Læs også:Esbjerg fB må undvære skadet finne i de kommende uger

Superliga

Mere Superliga

Fokus