• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Tidligere FCK-direktør klar for FC Nordsjælland

Foto: FC Nordsjælland

Den tidligere FC København-direktør Dan Hammer bliver ny næstformand i FC Nordsjællands bestyrelse.

Af Ole Hoffskov

Dan Hammer, der er tidligere administrerende direktør i Parken Sport & Entertainment, selskabet bag FC København, bliver nyt medlem af bestyrelsen i FC Nordsjælland. Det oplyser Farum-klubben mandag formiddag.

59-årige Hammer indtræder som næstformand i FC Nordsjællands bestyrelse, hvor han skal arbejde sideløbende med, at han også sidder i bestyrelsen i Skjern Håndbold og Wonderful Copenhagen. Dan Hammer er desuden administrerende direktør i Royal Arena.

Dan Hammer blev chef i FC København tilbage i 2008 og forlod Parken i 2010, så det er ved at være en del år siden, at han havde sin daglige gang hos FC Nordsjællands største rival. Nu skal han hjælpe til med at sikre den fortsatte udvikling af de danske vicemestre.

- Jeg er elitær i min grundindstilling til fodbold på topplan, men jeg har samtidig altid været bevidst om sportens evne til at udvikle unge mennesker i positiv retning. Derfor har jeg også været fascineret af tankerne bag RtD siden mit første møde med Tom (Vernon, red.), siger Dan Hammer og tilføjer:

- RtD og FC Nordsjælland er kommet meget langt i bestræbelserne på at skabe en unik, formålsbaseret og ikke mindst sportslig konkurrencedygtig udfordring i fodboldbranchen, og i samarbejde med FC Nordsjællands direktion glæder jeg mig til at bidrage til den videre udvikling i samme retning.

Dan Hammer kommer officielt til at træde ind i bestyrelsen i forbindelse med en ekstraordinær generalforsamling i den nærmeste fremtid. Her afløser han Dan Dickinson, og dermed vil FC Nordsjællands bestyrelse bestå af formand Tom Vernon, næstformand Dan Hammer og CEO Trine Hesselund Hopp Møller.