• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Tidligere Superliga-spiller ophæver i Ukraine

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tidligere Vejle-spillere kan melde nyt om fremtiden.

Af Ole Hoffskov

Den tidligere Vejle Boldklub-spiller Sergiy Gryn har ophævet sin kontrakt med ukrainske FK Oleksandriya, oplyser klubben.

Den 28-årige offensivspiller har døjet med en del skadesproblemer det seneste års tid, og nu er parterne blevet enige om at kappe båndene. Det er uvist, hvad fremtiden bringer for Gryn.

Sergiy Gryn kom til Vejle Boldklub fra storklubben Shakhtar Donetsk i januar 2019, og han skulle være med til at sikre jyderne en sæson mere i Superligaen - det lykkedes ikke.

I den efterfølgende sæson var han fast mand, da Vejle sikrede sig en hurtig tilbagevenden til Superligaen, og i alt nåede Sergiy Gryn 39 kampe og fire scoringer for de rødblusede, før han skiftede til Zorya Lugansk i oktober sidste år.

En anden tidligere Vejle-ukrainer, Vladen Yurchenko, kan i øvrigt også melde nyt om fremtiden. Han er skiftet fra FC Riga til Vorskla i hjemlandet.

Den tidligere Bayer Leverkusen-spiller var i Vejle på samme tid som landsmanden Sergiy Gryn, og Yurchenko scorede tre mål i 19 kampe for VB.