Video : Tipsbladet
Superliga

Tipsbladet præsenterer: Verdens Lækreste Superliga

Verdens Lækreste Superliga er vores nye, kærlige mandags-show her på Tipsbladet, hvor det handler om kærligheden til den liga, vi alle sammen elsker: Superligaen.

Tipsbladet præsenterer: Verdens Lækreste Superliga.

Endelig, endelig, endelig ruller bolden igen i dansk fodbolds bedste række, og fremadrettet er Tipsbladet klar til at tale weekendens strabadser igennem, når vi hver mandag sender LIVE-tv i et nyt show, der hedder Verdens Lækreste Superliga.

Her er Amanda Bodenhoff vært, og Benjamin Leander fast analytiker, og så vil der ugentligt være en tredje gæst i programmet.

Programmet byder på rendyrket kærlighed til Superligaen. Hvem er ugens crush, og hvem er ugens breakup? Benjamin Leander dykker med Leanders Lup ned i tal og ser nærmere på statistik, og så skal vi også i gang med at swipe på spillere...

Se en teaser for Tipsbladets nye program i videoen øverst til denne artikel.

Første afsnit af programmet sendes mandag klokken 14.30 og sendes naturligvis LIVE via Tipsbladets site. Du kan også se det via Tipsbladets YouTube-kanal, som du finder her

Kan du ikke se programmet live, så fortvivl ikke, for både på YouTube og på Tipsbladets site bliver det muligt at se Verdens Lækreste Superliga efterfølgende.

Lige nu kører der en konkurrence på Tipsbladets Instagram, hvor der er mulighed for at vinde fede præmier, når programmet ruller over skærmen. Gå ind på instagram.com/tipsbladetdk/ for at deltage i konkurrencen.