Tipsbladets dom: Det er en spiller med spræl i

FC Midtjylland og AGF spillede for en meget sjælden gangs skyld uafgjort.

1-1 Tobias Bech (83.)

Kampens bedste:

FC Midtjylland:
Det er kun blevet til omkring to døgn for Brynhildsen i FCM, men allerede dér viste han sig fremragende frem. Scoringen i sig selv er ikke nok, selvom den da også skulle sparkes ind. Men det er virkelig en spiller med spræl i, der er kommet til heden.

Han fik også sat bolden i kassen, hvor der blev dømt en offside efter flere minutters VAR-tjek. Her viste han sig frem som en sniper foran mål, og det lover godt, at der er mere at skyde med for Thomasberg.

Den anden debutant i startopstillingen Mads Bech Sørensen havde også en okay kamp, hvor han næsten havde bolden mere i hænderne end i fødderne med alle de indkast, som han skulle tage sig af. Dem er han til gengæld også farlig med, da de minder om hjørnespark.

AGF:
Det plejer at være Patrick Mortensen, der sørger for at sparke eller heade bolden i kassen for AGF, men denne gang var det et præcist indlæg, som gav mål.

Derudover var han også manden bag et drøn af et skud, som fortjente bedre, da han høvlede bolden på undersiden af overliggeren. Det er bare sådan for tiden, at når han kommer på bolden, så er det livsfarligt for modstanderen. Det var det igen i aften.

Endvidere skal Mikkel Duelund nævnes for sin indsats, hvor han spillede omkring 75 minutter, hvor han virkelig var i hopla.

Kampens værste:
Det kan ikke rigtig være andre end Bailey Peacock-Farrell, som kostede åbenlyst ved 1-0-målet, og i slutningen af kampen var han lige ved at miste den til FCM-debutanten Dario Osorio. Der er en vis sandsynlighed for, at den anden AGF-keeper Jesper Hansen med sine tekniske evner havde klaret bedre.

Kampens detalje:
Når FCM og AGF går på banen mod hinanden, så er det som oftest med en sejrsherre. Men ikke denne gang, og det var første gang siden sommeren 2018, hvor de spillede 0-0 - og Jakob Poulsen endda brændte et straffespark til sidst i kampen.