Tipsbladets dom: Det var ren verdensklasse

1-2 Jakob Bonde (62.)

Kampens bedste:
Viborg FF:
Der var flere gode præstationer fra Viborg-spillere.

Målmand Lucas Lund Pedersen reddede et straffespark, men måtte se returen ryge i nettet. Og så havde han en rigtig vigtig redning på en fri Mohamed Daramy i starten af anden halvleg, så stillingen forblev 0-2. Det gav Viborg muligheden for at komme tilbage i opgøret.

Men prisen går til venstre back Oliver Bundgaard, der spillede rigtig godt og konstant kom med frem i banen og gjorde det farligt. Hans afleveringer var gode, og han tog mange gode løb. Bundgaard er en spiller, som der er meget potentiale i. Han skal bare blive mere stabil, så man ser det uge efter uge.

FC København:
Han startede ikke specielt godt i FC København, men han har godt nok været afgørende på det seneste, angriber Jordan Larsson. Så afgørende, at man sagtens kan se Peter Christiansen sende millioner til Schalke 04 for at købe frontløberen fri af den tyske klub.

Mod Viborg FF scorede han opgørets første mål, og så var han i anden halvleg tæt på at få en assist, da han spillede Mohamed Daramy helt fri til afslutning mod Lucas Lund Pedersens mål. Daramy missede dog.

Missede gjorde Jordan Larsson ikke, da han selv fik en chance efter en returbold på en afslutning fra Diogo Goncalves efter et kvarter i første halvleg. Med et forrygende touch og en afslutning i nærmest samme moment, sendte han bolden over i det lange hjørne til 1-0. Det var en verdensklasseaktion af den svenske angriber, der også indgik godt i spillet og var en fin opspilsstation for FCK. Ham skal du bare få købt, "PC".

Kampens værste:
Han spillede egentlig en god kamp, men prisen går til Ibrahim Said. For det er fuldstændigt idiotisk at trække et rødt kort med otte minutter plus det løse igen af opgøret mod FC København. At spille 10 mod 11 gjorde jo ikke Viborgs muligheder for at få point større. Tåbeligt, dumt og dyre lærepenge for en ung spiller, som ellers viste mange gode ting i opgøret, hvor FCK-defensiven virkede nervøse over Saids fart og evner til at angribe bagrummet. Det skulle de så ikke tænke så meget over de sidste minutter af opgøret.

Og nu er Saids sæson færdig.

Kampens detalje:
Der var god opdækning på den dygtige kantspiller Elias Achouri, men en enkelt gang sidst i første halvleg viste han den ufatteligt store individuelle klasse, han har. Han modtog bolden, lavede et par hurtige træk fra den ene fod til den anden, og pludseligt eksploderede han og gik mellem Rasmus Falk og Elias Jelert, der ellers gjorde alt for at komme i vejen. Det var blevet en god mulighed, hvis ikke Mohamed Daramy var kommet i vejen for afslutningen.