Tipsbladets dom: Er han Isaksens arvtager?

3-2 Mads Frøkjær-Jensen (79., str.).
4-2 Oliver Sørensen (82.).

Kampens bedste:
FC Midtjylland

Der var ikke tale om en kamp med sublime individuelle præstationer fra hjemmeholdet, der generelt bare var bedre som hold end OB. Stefan Gartenmann gjorde det godt i forsvaret, mens de offensive profiler Gustav Isaksen og Kristoffer Olsson viste deres sædvanlige høje niveau. Isaksen eksekverede sit straffespark på flot vis, men manglede derudover lige den allersidste skarphed i sine aktioner. Skarphed manglede Aral Simsir dog bestemt ikke, da den 20-årige tyrker på helt Isaksen'sk vis scorede til 3-1 med et følt spark, som Martin Hansen ingen chance havde for at redde. Selv på en dag, hvor han ikke ramte sit topniveau, var Gustav Isaksen dog sit holds bedste spiller.

OB
Fynboerne havde ikke nok at komme med offensivt i en kamp, hvor de jagtede den vigtige syvendeplads. Charly Nouck fik vist nogle gode takter indledningvist, mens Martin Hansen på flot vis reddede et hårdt Gigovic-skud, som OB-målmanden ellers først kunne se i sidste øjeblik. Med sine to straffesparksscoringer var det dog Mads Frøkjær-Jensen, der var gæsternes vigtigste spiller i en kamp, som OB dog tabte ganske fortjent.

Kampens værste:
Mads Døhr Thychosen begik et rimeligt dumt straffespark, da FC Midtjylland-backen helt tydeligt hev fast i Jeppe Tverskovs arm, hvorefter OB-kaptajnen straks gik til jorden. Det er helt standard at holde lidt i hinanden ved dødbolde, men det er fjollet at gøre det så tydeligt, at man giver dommeren mulighed for at dømme straffesparket.

I OB-lejren må Andreas Alm være frustreret over, at hans hold indkasserer to minutter efter udligningen til 1-1. Det er netop i minutterne efter en scoring, at det gælder om at bevare koncentrationen, og det evnede OB altså ikke, hvilket Kristoffer Olsson udnyttede til at prikke bolden i nettet til 2-1.

Kampens detalje:
Jeppe Tverskov var blevet rykket ned i midterforsvaret i sin sidste kamp for OB, og kaptajnen fik en hovedrolle i sin afskedskamp. Tverskov begik først straffespark, da hans udstrakte arm ramte bolden i feltet i første halvleg, men få minutter senere gjorde Tverskov så skaden god igen, da han selv fik tilkæmpet sig et straffespark. I anden halvleg fik Tverskov så tilkæmpet sig endnu et straffespark, da han kom først på bolden og blev nedlagt.