• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Tipsbladets dom: Han giver FCN onde drømme i nat

Foto: Getty Images

Vejle og FC Nordsjælland diskede søndag eftermiddag op med en begivenhedsrig kamp trods de manglende mål.

Af Oliver Okstrøm

Vejle Boldklub - FC Nordsjælland 0-0 (0-0)

Kampens bedste:

Vejle Boldklub:
Det var ikke hver eneste gang, at indgrebene var ren Peter Schmeichel af Nathan Trott, men da det virkelig brændte på var han der gang på gang. Blandt andet på en farlig afslutning fra Jeppe Tverskov i anden halvleg, hvor han lige fik viftet bolden over overliggeren. Han reddede ikke selv straffesparket, så den skal han trods alt ikke have æren for, men han må give FCN-spillerne onde drømme i nat.

Derudover var der også gode takter fra både Oliver Provstgaard - som reddede med ansigtet til sidst i opgøret - og Kristian Kirkegaard, der var som en enmandshær i nogle af offensive situationer, som opstod for oprykkerne. Og når det ikke går helt som håbet i ens angreb, så må det være lækkert for vejlenserne at vide, at de har en meget habil mand i kassen for dem.

FC Nordsjælland:
Det var en kamp, hvor FC Nordsjælland havde det med at gå for langt ned i tempo, selvom det var noget, som man havde italesat inden kampen, at man gerne ville undgå. Det var i den forbindelse heller ikke ligefrem tilbagevendte Andreas Schjelderups bedste kamp i karrieren, men han havde sine situationer, hvor det kunne være blevet ham, der var endt som helten.

Det samme gælder også for Ibrahim Osman, hvor det lige var de sidste centimeter, der manglede. Men de gjorde livet meget hårdt for Vejle-forsvaret, som altså kunne takke keeperen for meget, som nævnt længere oppe.

Kampens værste:
Miiko Albornoz kunne sagtens have fået den for at have leget med ilden i første halvleg med en dans om et rødt kort, som dog ikke kom. I stedet tager Stefan Velkov den for at lave et fuldkommen unødvendigt straffespark i slutningen af kampen.

Samtidig kan Marcus Ingvartsen ikke se sig fri fra at blive nævnt for at brænde det lige efter med et skud på stolpen. Endda efter at sendt Trott den anden vej.

Kampens detalje:
Dommeren havde sit at se til i dagens kamp. Blandt andet situationen med Albornoz, hvor han valgte at blive basketball-spiller efter godt 40 minutters spil. Her havde han allerede gult kort, men dommer Simon Duerlund Rasmussen gav ikke det andet, som kunne have reduceret Vejle til 10 mand.

Det var endda det andet gule kort til Vejle, som han ikke så, da han ikke dømte for en forseelse på midten af banen til Raul Albentosa. Pudsigt nok fik han senere i kampen et gult kort.