Video : Tipsbladet
Superliga

Tipsbladets dom: Han ligner et scoop

Tipsbladet zoomer ind på kampen mellem Lyngby Boldklub og FC Nordsjælland.

Lyngby Boldklub - FC Nordsjælland 1-1 (1-0)
1-0, Andri Gudjohnsen
1-1, Kian Hansen

Kampens bedste
Lyngby Boldklub

Lyngby har hentet flere store navne denne sommer, og Andri Gudjohnsen er nok faldet i baggrunden i den forbindelse, men det var sørme en stærk præstation fra legendesønnen søndag! Han scorede Lyngbys mål og viste flere gange sin gode fysik frem ved at vinde dueller mod FC Nordsjællands stoppere. Gudjohnsen kan godt blive et scoop og en fuldgod erstatning for Alfred Finnbogason. En rigtig fin kamp af den tidligere FC Nordsjælland-spiller Pascal Gregor også. 

FC Nordsjælland
Der var to spillere, der især kom i fokus hos FC Nordsjælland: Mohammed Diomande og Ibrahim Osman. Prisen går til førstnævnte, der simpelthen står bag så mange gode afleveringer og - trods 10-tallet på ryggen - også gør det rigtig fint i det defensive arbejde. Også Osman gjorde rigtig mange gode ting, men hans aktioner manglede flere gange skarpheden.

Kampens værste
Der var et par spillere hos FC Nordsjælland, der ikke ramte deres vanlige topniveau. Marcus Ingvartsen fik eksempelvis ikke vist sig godt frem, men det skal retfærdigvis også siges, at han ikke fik meget at arbejde. Ligeledes havde Oliver Antman også en rimelig anonym kamp og måtte også forlade banen efter 60 minutter, hvor Andreas Schjelderup kom ind.

Kampens detalje
Magnus Jensen er en fodboldspiller, der ikke er bange for at give noget af sig selv, og det gjorde han også klart i dag. Efter en stærk tackling midtvejs i anden halvleg, rejste Lyngby-stopperen sig og begyndte at juble, som havde han scoret et mål. Det symboliserede også meget godt Lyngbys anden halvleg, hvor værterne virkelig var presset i bund, omend fighterindsatsen ikke holdt til at sikre sejren.