Tipsbladets dom: Ingen øl og langt mellem snapsene
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Tipsbladets dom: Ingen øl og langt mellem snapsene

Tipsbladet zoomer ind på Superliga-opgøret mellem Hvidovre IF og OB.

Hvidovre IF - OB 1-5 (0-1)

0-1 Johannes Selvén (2.)

0-2 Louicius Don Deedson (50.)

0-3 Louicius Don Deedson (60.)

1-3 Christian "Greko" Jakobsen (65.)

1-4 Bashkim Kadrii (85.)

1-5 Franco Tongya (90+4)

Kampens bedste:

Hvidovre IF:
Efter 55 minutter kunne stadionspeakeren meddele, at der var lavvande i fadølsbeholdningen - inde på banen var der langt mellem snapsene. De store præstationer var til at overse på et Hvidovre-mandskab, der leverede sæsonens dårligste kamp. Opmuntrende var trods alt målmand Filip Djukic, der - helt bogstaveligt - gik fra en lortekamp mod FCK til en hæderlig præstation mod OB. Den 24-årige keeper diskede blandt andet op med en flot redning på en afslutning fra Bashkim Kadrii midtvejs i første halvleg.

OB:
Bashkim Kadrii er et par gange kommet ind fra bænken og har gjort en forskel for OB i denne sæson, og Andreas Alm har i det hele taget en heldig - og dygtig - hånd med sine offensive indskiftninger. Denne søndag sendte OB-træneren Louicius Don Deedson i aktion i anden halvleg, og den tidligere Hobro-profil kvitterede prompte med to scoringer og var naturligvis kampens helt store oplevelse. Rami Al-Hajj viste flere gange prøver på kælen boldbehandling og var ligeledes en spiller, der lyste op på en ellers grå eftermiddag i Hvidovre.

Kampens værste:
Magnus Lysholm Petersen leverede skrækkeligt forsvarsspil ved 1-0-scoringen efter blot to minutter. Den 21-årge wingback missede fuldstændig Johannes Selvéns løb i ryggen på ham, og da Hvidovre-spilleren opdagede, at han sad i saksen, kvitterede han med et ugideligt tilbageløb. Fornærmende aktion af Lysholm, der også var alt for dårlig til at blokere OB's indlæg. 

Kampens detalje:
Det er sjældent, man ser, at begge hold foretager en dobbelt udskiftning allerede i pausen, men det gjorde både Hvidovre IF og OB - tilmed offensive af slagsen. Fire nye angribere blev bragt i spil fra anden halvlegs start, og det gav løfter om en hæsblæsende anden halvleg. Louicius Don Deedson leverede varen med to scoringer på et kvarter. Indskiftningerne af Jeffrey Adjei-Broni og Simon Makienok gjorde omvendt ikke forskellen for Hvidovre, men hjemmeholdet kunne trods alt glæde sig over, at debutanten Makienok så fit ud og virkede til at bevæge sig ubesværet.