Tipsbladets dom: Kan de noget uden Nuamah?

Tipsbladet er her klar med vurderingen af Superliga-opgøret mellem Silkeborg IF og FC Nordsjælland.

Silkeborg IF - FC Nordsjælland 2-0 (0-0)

Kampens bedste:
Silkeborg

Alexander Lind fik chancen fra start, og han greb for alvor chancen. I første halvleg kom han frem til et par chancer - den ene hamrede på overliggeren.

Og kort inde i anden halvleg fik han en kæmpe chance, men i stedet for hamre bolden hårdt  i kassen forsøgte han sig med et chip, der blev for svagt.

Efter 66 minutter stod han det rigtige sted og sparkede kuglen i kassen efter et flot indlæg fra Sonne. Det var også Lind, der sikrede hjemmeholdet det straffespark, som Tengstedt scorede på.

Den 21-årige angriber viste også en imponerede styrke. Han er stærk og svær at komme tæt på.

Nu har han scoret tre mål i tre kampe, og det er svært at forestille sig, at han bliver bænket til næste kamp, når han er så varm.

FC Nordsjælland

Kun 37 minutter nåede Ibrahim Osman på banen, men den unge kantspiller formåede at give tilskuerne en god oplevelse.

Den 18-årige ghaneser er stærk teknisk, og han elsker at udfordre, hvilket Silkeborgs højre back Oliver Sonne kan skrive under på.

Osman var noget af en mundfuld for Silkeborg-forsvarsspillerne, og specielt Sonne kunne puste ud efter 37 minutter.

Det er tydeligt at se, at den afrikanske guldfugl mangler noget erfaring. Efter 23 minutter fik han et gult kort for film - kontroversielt vil mange mene - og kort tid efter nedlagde han en FCN-spiller bagfra på kanten af feltet.

Det er ikke til at forstå, hvordan Osman ikke blev sendt tidligt i bad, men han slap med skrækken. Ikke mange minutter senere blev han udskiftet.

Ernest Nuamah er tæt på at blive solgt, og som man har set det så mange gange i Nordsjælland, er den næste juvel klar til at overtage.

Kampens værste:

Der er ingen tvivl om, at Lucas Hey er en dygtig spiller, men det er tit, at han i visse situationer ikke er helt fokuseret.

Han begår et unødvendigt straffe, hvor Lind ikke står i en farlig position. I stedet for bare at afvente og stå, vælger han at tage benet på Silkeborg-angriberen.

Derudover kom det til udtryk i dag, at han mangler lidt styrke. Han havde svært ved at håndtere Lind og komme ind på kroppen af ham.

Ved 2-0 målet så han heller ikke alt for godt ud. Han kunne godt have stået bedre placeret.

Kampens detalje:

Er det fair, at Osman får gult kort for film?

Det er jo tydeligt, at Sonne har fat i kantspillerens trøje. Det er måske ikke nok til et straffespark, men derfor kan Osman jo stadig miste balancen.

Det betyder ikke nødvendigvis, at han filmer.

Man kan sagtens falde i feltet uden at få et straffespark eller et gult kort. Det må man forklare Jonas Hansen.