• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Tipsbladets dom: Meget atypisk Gylfi Sigurdsson

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet er klar med dommen over mødet mellem Lyngby BK og Vejle Boldklub fredag aften.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Lyngby BK - Vejle Boldklub 1-1 (0-0)
1-0 Andri Gudjohnsen (58.)
1-1 Kristian Kirkegaard (64.)

Kampens bedste:
Lyngby BK
Det var ikke alting, der lykkedes for Willy Kumado i Lyngbys højre side. Men man så ved hjemmeholdets scoring, hvad det er, den unge wingback kan. Han er udfordrende og lynhamrende hurtig, og det høstede Andri Gudjohnsen frugterne af, da han prikkede føringsmålet i kassen. Som anden halvleg skred frem, blev Willy Kumado kun bedre, selvom han manglede den sidste skarphed i sine aktioner.

Vejle Boldklub
Det var en kamp delt i to, hvor Vejle var bedst i første halvleg, mens Lyngby dominerede efter pausen. Her kunne De Kongeblå med en smule mere skarphed have bragt sig i front, men Vejle-defensiven og Nathan Trott i buret holdt fint stand. Man blev spillet over ved Lyngbys føringsmål, men ellers formåede man at holde hjemmeholdet fra fadet. Et vigtigt point kan man tage med hjem til Nørreskoven, hvilket man kan takke defensiven for.

Kampens værste:
VAR kan gøre meget, men det kan ikke gennemtjekke forseelser til mulige gule kort. Kunne VAR det, så var Saeid Ezatolahi røget i bad 25 minutter før tid. I en hovedstødsduel røg han alt for voldsomt ind i Marcel Rømer, der fik iranerens albue i panden. Vejle-midtbanespilleren havde et gult kort i forvejen, og derfor burde dommer Lasse Graagaard have givet ham marchordre. Han blev dog pillet ud kort efter.

Kampens detalje:
I minut 70 lød kampens største jubelbrøl på Lyngby Stadion, da Superligaen kunne skrive endnu et stjernenavn på listen. Islandske Gylfi Sigurdsson blev sendt i aktion til sin Lyngby-debut. Straks gjorde han sig bemærket med et par vævre driblinger, mens han ellers så eminente sparketeknik var ganske rusten kort efter. Hans hjørnespark i minut 76 sejlede direkte ud over baglinjen, hvilket er meget atypisk Gylfi Sigurdsson.