Tipsbladets dom: Nu ser Vejle sig ikke tilbage

Tobias Lauritsen scorede en drømmekasse, da Vejle endelig fik sin første sejr i sæsonen. Tipsbladet zoomer ind på kampen.

Odense Boldklub - Vejle Boldklub 1-2 (1-1)
1-0 Louicius Don Deedson
1-1 Tobias Lauritsen
1-2 Jasin-Amin Assehnoun

Kampens bedste

Odense Boldklub
Han er i hopla for tiden! Og i dag var ingen undtagelse. Rami Al Hajj gør, hvad der passer ham. Den svensk-libanesiske kreatør spillede, som løb han barfodet rundt på Copacabana. Han finder de rigtige rum, er sikker på bolden og udviser stort overskud. Det var naturligvis, fristes man næsten til at sige, også ham, der satte 1-0 målet op med en fræk kig-væk-aflevering.
Et andet bud kunne være Bashkim Kadrii, der også spillede en god kamp.

Vejle Boldklub
Vejle er slet ikke så ringe, som de forhenværende seks spillerunder har antydet. Og selvom de blev hjulpet godt på vej af en usikker OB-defensiv, så var det ikke ufortjent, at de endelig fik point på kontoen. Vejlenserne har været ramt af uheld, men i dag vendte heldet, og nu ser de sig ikke tilbage.
Flotte mål skal bifaldes, og derfor falder valget på Tobias Lauritsen. Den 19-årige offensivspiller lagde bolden ind via overliggeren med et følt spark, som keeper Martin Hansen lige akkurat ikke kunne få fingerspidserne på.
Også Oliver Provstgaard leverede påny en solid indsats for vejlenserne.

Kampens værste
Bjørn Paulsen er lige gjort til anfører i OB, men det er ikke på baggrund af flotte præstationer. Midtstopperen har virket usikker gennem store dele af sæsonen, og var det igen i dag. I første halvleg stod han og sov med ryggen til keeper Martin Hansen, der havde kastet bolden ud til ham. Heldigvis vågnede han op i tide, og spillede bolden videre, inden en fabrilsk OB-keeper kom løbende ud efter den bold, han lige havde kastet.

Og med ti minutter igen fuldendte han sit usikre udtryk, da han afgjorde kampen til Vejles fordel. Misorienteret mister han bolden i eget felt, og sætter målet til 2-1 op for Vejle. Det er ikke juleaften endnu, men Bjørn Paulsen var en gave til Vejle her til aften, der tog imod den med åbne arme og hentede deres første sejr i sæsonen.

Kampens detalje
Her ville det være oplagt at vælge Tobias Lauritsens flotte mål, der sparkede Vejle i gang. Men i stedet vælger vi at zoome ind på en mindre - men lækker - detalje fra Rami Al Hajj. I midten af første halvleg modtager han en svær bold i knæhøjde, som de fleste spillere vil tage et dårligt first-touch på. I stedet tager han den kælent til sig, og giver sig til at jonglere, mens et par Vejle-spillerne prøver at tage bolden fra ham - og til sidst må lave frispark.