Tipsbladets dom: Sådan bliver fodbold til kunst

Viborg og FC Midtjylland spillede fredag aften 2-2 i et underholdende opgør.

1-2 Franculino Dju (76.)
2-2 Zan Zaletel (84.)

Kampens bedste:

Viborg FF:
Det var ikke blevet til den store oplevelse med Said i første halvleg, og derfor blev Serginho sat ind i stedet, og tak for det, Jacob Friis. Det indhop betød nemlig, at han godt ti minutter efter diskede han op med et mål, som normalt hører meget større ligaer til.

Derudover var der en række gode situationer fra hans side som blandt andet indlægget til 2-2, og det er svært at pege på, hvad han skulle gøre bedre, hvis han ikke har spillet sig til en startplads for VFF'erne i næste runde.

FC Midtjylland:
Det var indhoppernes kamp, da Franculino gjorde sig særdeles godt bemærket med sin scoring til 2-1 for FCM. Derudover var det en kamp, hvor flere af spillerne i perioder var godt kørende. Blandt andet Armin Gigovic, som dog kom til at læne sig så meget op ad et rødt kort, at Thomasberg måtte tage ham ud.

Simsir havde også en god kamp med lækre driblinger, men det var sydkoreanske Cho der viste sig bedst frem med både sit mål og andre gode takter, som er lovende i forhold til, når han falder helt til blandt sine nye holdkammerater, der i høj grad er ligeså nye i klubben som ham.

Kampens værste:
Det gjorde næsten ondt at se på, hvordan Srdjan Kuzmic klarede sig igennem første halvleg, og selvom han spillede sig lidt mere op i anden halvleg, så er det vildt, at han ikke blev taget ud, fordi han må have været helt rundtosset efter at have spillet overfor særligt Simsir. Fejlen fra Anyembe, som førte til 2-1-målet var også en katastrofe, men samlet var Kuzmic' kamp værre.

Kampens detalje:
Det mål til 1-1 var helt uovertruffen. Det er sådan et, hvor man kan se, hvordan fodbold bliver kunst. Målet kan ses i videoen øverst i artiklen.