• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Tipsbladets dom: Wow! Daniel Wass-gåde er løst

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet er klar med dommen fra Ceres Park, hvor AGF og Brøndby IF krydsede klinger søndag aften.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

AGF - Brøndby IF 0-3 (0-2)
0-1 Daniel Wass (25.)
0-2 Ohi Omoijuanfo (40.)
0-3 Nicolai Vallys (52.)

Brøndby IF tog alle tre point over AGF i en kamp, der reelt var overstået efter 22 minutter, da Bailey Peacock-Farrell stjal rampelyset på en knap så heldig facon.

Kampens bedste:
AGF
Hjemmeholdet startede på mange måder opgøret bedst, hvor særligt Mikael Anderson var livlig og pågående. Men når man indkasserer et straffespark og et rødt kort efter 22 minutter, som fuldstændig punkterer kampen, så er det svært at pege på nogen, der udmærkede sig i en kamp, som AGF hurtigst muligt skal have kørt i glemmebogen.

Brøndby IF
Der var et bredt smil på Daniel Wass' læber, da han med 25 minutter igen lod sig udskifte til fordel for Håkon Evjen. Brøndbys midtbanemaestro havde også en hel del at glæde sig over, da han i løbet af sine 64 minutter på banen gjorde det forrygende og spillede sine holdkammerater bedre. Han scorede selv og havde tredjesidste fod på Nicolai Vallys' scoring til 3-0, og det var fra sit udgangspunkt på midtbanen. Gåden omkring Daniel Wass' bedste position på Brøndby-mandskabet er endelig blevet løst. På midten giver han en ro og frihed til sine medspillere, og det har han nu gjort i flere kampe i streg. Dagene som højre back bør være talte i Brøndby.

Kampens værste:
Bailey Peacock-Farrells klasseredning i kampens indledning blev hurtig glemt, da han efter 22 minutter gled i græsset, var i brydekamp med Mathias Kvistgaarden og blev sendt tidligt i bad. Det var bestemt ikke nogen heldig aktion af den nordirske keeper, som reelt kostede AGF muligheden for at få point.

Kampens detalje:
Josip Radosevic har en særlig evne til nogle gange at smide relativt simple pasninger forbi sine medspillere eller ud over sidenlinjen, men omvendt har han en kattepote, når bolden skal rejse over flere meter. Det viste kroaten endnu en gang med sit snorlige indlæg til Ohi Omoijuanfo, der med hjælp fra Tobias Mølgaard kunne vippe kuglen henover Jesper Hansen til 2-0. En flot, flot assist af Josip Radosevic, der afløste en skadet Mathias Greve i første halvleg.