Superliga Kenneth Jensen

Tøfting forudser stor trænerrokade i Superligaen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ekstra Bladets ekspert, Stig Tøfting, der også kommenterer fodbold for TV3 Sport, forudser, at der kan ske noget på trænerfronten til sommer.

Af Kenneth Jensen

Der resterer bare et par runder igen af denne sæson i dansk fodbolds bedste række, og når Superligaen lukker ned næste søndag, forudser ekspert Stig Tøfting en trænerrokade i Superligaen.

Det skriver han i sin ugentlige klumme i Ekstra Bladet.

Tøfting, der også kommenterer fodbold på TV3 Sport, fortæller i kommentaren, at han har svært ved at se David Nielsen fortsætte i AGF, efter man i denne sæson har haft det svært og lige nu kæmper om at undgå at rykke ud af rækken. Samtidig med at sportschef Stig Inge Bjørnebye uden for kridtstregerne har truffet beslutninger, der ikke nødvendigvis har harmoneret med David Nielsens ønsker.

Og det er her, at Stig Tøfting peger på, at David Nielsen var daværende AGF-sportschef og nuværende FCK-sportsdirektør Peter Christiansens mand i Aarhus-klubben. Og at FCK altså kan skifte træner, selv om man er tæt på at vinde mesterskabet.

- FCK bliver mestre, men vi så i Malmö i 2016, at Allan Kuhn blev fyret som mestertræner. Det kan også ske for Jess Thorup. Og så er vejen banet for en genforening med ’PC’, Rubén Sellés og David Nielsen, skriver Stig Tøfting i sin klumme i Ekstra Bladet.

"Tøffe" peger på, at Brian Priske, der ventes at få sparket i Royal Antwerp efter denne sæson, så ville kunne overtage det ledige trænerjob i AGF. Priske har tidligere været cheftræner for FC Midtjylland og har også en fortid som assistent i klubben samt i FCK.

I "Plæneklipperens" kommentar fortæller han også, hvem han ser rykke ud af Superligaen.