• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Tøfting: Har bange anelser på OB's vegne

Foto: Getty Images

Det har mest været nogle lottokuponer, der er kommet ind i spillertruppen, mener Stig Tøfting.

Af Oliver Okstrøm

OB har i denne sæson hentet otte point efter deres første syv kampe i denne sæson, og når man ser på det transfervindue, som Odense-klubben har haft, så har det ikke været imponeret, hvad der er kommet ind.

Det fortæller Tipsbladets kommentator på TV3 Sport i optakten til kampen mellem fynboerne og Silkeborg.

- Jeg vil sige, at den her gang, hvor man har lavet sindssygt mange udskiftninger i det her transfervindue, hvor man har solgt spillere til dyre penge - og man har faktisk ikke givet noget for dem, man har hentet ind. Det kan godt være, at man betaler høje lønninger, det kan jeg ikke svare på, siger han og fortsætter:

- Men man har ikke rigtig hentet noget ind, hvor man kunne sige, at her er der store chancer for, at det går godt. Det er sådan lidt lottokuponer. Men jeg synes, at det har set interessant ud, men jeg har også haft mine bange anelser på OB's vegne, om Andreas Alm kan få det her til at ligne et fodboldhold, lyder det fra Tøfting.

I OB har man også kunne se, at Andreas Alm som cheftræner blot er på et pointsnit på 1,3 i den tid, som han har været i klubben - og her mener den tidligere landsholdsspiller - og OB'er - at det har været for ukonstant.

- Vi ser sjældent OB vinde to fodboldkampe i træk, og vi har slet ikke set dem vinde tre kampe i træk under Andreas Alm, når man nu kigger Superliga isoleret, fortæller Stig Tøfting.

Han mener dog heller ikke, at det har været nemt for OB-cheftræneren med de mange spillere, der er kommet ind og ud af truppen.