Video : Tipsbladet
Superliga

Tøfting i angreb: Thomasberg med status på flop

Tipsbladets fodboldkommentator, Stig Tøfting, var ude med riven efter Marrony mandag, og nu sætter Thomas Thomasberg ord på brasilianerens situation.

Marronys ophold i FC Midtjylland har været en sand katastrofe.

Angriberen har endnu sit første mål til gode for klubben, som han kom til i en rekordstor handel tilbage i sommeren 2021. I sidste sæson var han udlejet til Fluminense i hjemlandet, og nu er han så tilbage på MCH Arena for at jagte sit gennembrud i Superligaen.

Fire tandløse indskiftninger er det blevet til for Marrony i denne sæson og mandag slap tålmodigheden op med brasilianeren for Tipsbladets fodboldkommentator, Stig Tøfting, da han satte lup på FC Midtjylland.

- Efter 69 minutter sendte FC Midtjylland også Marrony i spil [mod FC Nordsjælland, red.]. Nu behøver vi ikke se ham mere, vel? Det er pivringe hver gang. Han har fået sine chancer, og det bliver ikke til en skid med ham.

Tipsbladet var mandag forbi FC Midtjyllands træning, hvor Thomas Thomasberg blev spurgt ind til Marronys situation.

- Ja, selvfølgelig gør han det [mangler noget kvalitet, red.]. Ellers havde han jo spillet mere. Og så skal der være konkurrence. Vi har nogle rigtig dygtige spillere, og i den konkurrencesituation har han ikke fået mere spilletid, end den han nu har fået.

- Han har trods alt fået nogle indhop på det seneste. Han nærmer sig, men tiden må vise, og så vil der altid være konkurrence om pladserne. Det bedste bevis, man kan gøre som angriber, det er at score en masse mål og sørge for, at holdet vinder.

Thomas Thomasberg vil ikke udelukke, at et skifte kan komme på tale for angriberen, der synes at have langt til et gennembrud.

- Vi har en kabale, hvor vi skal have en angribergruppe, og det må vi se på fredag nat [transfervinduets lukkedag, red.]. Så det kommer jeg ikke til at udtale mig om her i forhold til, hvem der er på vej den ene eller den anden vej. På fredag vil vi have den angriberkabale, som skal føre os igennem resten af efteråret, afslutter Thomas Thomasberg.

Marrony, 24 år, skiftede til FC Midtjylland i sommeren 2021 for i omegnen af 30 millioner kroner. Han er på kontrakt i de næste tre sæsoner.