Toiletrulle-gimmick i Parken var chefens idé
Foto: Getty Images
Superliga

Toiletrulle-gimmick i Parken var chefens idé

Hvidovre-målmand Filip Djukic leverede dagens morsomme indslag i Parken, da han tog en toiletrulle med ind til kampen.

Tipsbladet i Parken

Hvad er det, han har i hånden?

Der var mange, der spærrede øjnene op omkring kampstart i søndagens Superliga-kamp mellem FC København og Hvidovre IF.

For Hvidovre-målmand Filip Djukic havde, til manges store forbavselse og morskab, en toiletrulle i hånden, da han kom ind til kampen mod de forsvarende danske mestre.

Jublen fra FC Københavns fans var stor, da den tidligere FCK-ungdomsspiller løb ned til sit mål foran tribunen, da de to hold byttede banehalvdel umiddelbart før kickoff.

Djukic' gimmick var en henvisning til de to klubbers første møde i sæsonen i Hvidovre, hvor målmanden i høj fart forlod banen for at komme på toilettet.

Og selvom kampen overhovedet ikke forløb, som Djukic og holdkammeraterne havde håbet efter en fin indsats i seneste spillerunde mod Silkeborg IF, havde Hvidovre-spilleren overskud til at smile over påfundet, der ikke kun var hans eget.

- Det var bare lidt lir fra kampen på Hvidovre Stadion, som de fleste nok husker. Så det var bare lidt lir til fansene, sagde Filip Djukic med et smil i mixed zone umiddelbart efter kampen.

- Der var mange, der stod og grindee. Jeg tror også, at dommeren var lidt i chok, og han stod og grinte her til mig inden kampen. Men jeg synes, at folk tog meget godt imod det, siger Filip Djukic.

Få meter fra Hvidovre-målmanden og de forsamlede journalister stod Hvidovres direktør Peter Lassen, og Djukic kunne afsløre, at chefen havde haft en finger med i spillet.

-  Der er blevet snakket om det i noget tid. Vi har en sportschef, der også godt kan lide at stikke snuden frem, og han er altid fuld af gode idéer, siger Filip Djukic.

Filip Djukic spillede i FC Københavns ungdomsafdeling fra 2012 til 2018.

Målmanden og hans holdkammerater har brug for at holde humøret oppe for tiden, da Superliga-tilværelsen kun har budt på tre point og ingen sejre i de første 13 spillerunder.