Video : Tipsbladet
Superliga

Topfrustreret Wass: Det betyder ikke en skid!

Daniel Wass var frustreret efter Brøndbys uafgjorte kamp mod AGF og ville ikke bruge tid på kampen mellem FC Midtjylland og FC København.

ÅRHUS (Tipsbladet): Ligesom det skete mod Silkeborg i sidste weekend, fik Brøndby formøblet en føring, da man søndag eftermiddag var på besøg hos AGF.

Udligningen faldt denne gang i de allersidste minutter, efter Brøndby i en periode var begyndt at trække sig længere tilbage på banen. Brøndby smed derfor to point, og Jesper Sørensen slår efterfølgende fast, at man skal blive bedre til at angribe alle 90 minutter.

Det gør han over for Tipsbladet og resten af den skrevne presse.

- Vi tabte to point til sidst. Det er helt klart. Fornemmelsen er også, at det er nu, vi skal vise, hvem vi er, og vi skal stole på, hvad det er, der har bragt os hertil, og ikke overlade initiativ, fordi vi står og gerne vil vinde en kamp 2-1. Der skal vi være dygtigere.

Sørensen indrømmer dog samtidig, at der kan være noget mentalt i, at Brøndby trækker sig, når man har en føring at forsvare.

- Selvfølgelig. Det er normalt, og det er naturligt, og man ser det alle steder i fodbold, når man har noget, man gerne vil holde fast i. Så bliver man måske en lille smule passive og håber, man kan forsvare det hjem. Det var vi også tæt på, men det er ikke det, der skal bringe os derhen, hvor vi gerne vil.

En af dem, der oplevede det hele inde på banen, var Daniel Wass. Han scorede selv til 1-0 tidligt i opgøret, men kunne se sit mandskab smide to føringer og var heller ikke tilfreds med holdets tilgang til opgørets slutfase.

- Vi begynder lige pludselig at stresse. I stedet for at spille vores spil og blive ved med at angribe, begynder vi at forsvare. Det er bare ikke godt nok.

Med pointtabet gav Wass og co. FC Midtjylland mulighed for at lægge afstand i toppen af Superligaen og FC København mulighed for at lukke hullet til toppen i søndagens indbyrdes opgør. Brøndby-midtbanespilleren ønsker dog ikke at bruge tid på rivalernes møde.

- Jeg er fuldstændig ligeglad med den kamp. 

Han mener ikke, at kampens resultat har betydning for Brøndby.

- Ikke en skid. Vi skal bare vinde resten, så er vi mestre. Så den betyder ikke noget.

FC Midtjylland går to point foran Brøndby, hvis de besejrer FC København.