1. division

Ny sejr: Viborg FF sætter flot klubrekord

Viborg vandt fredag 3-0 over Skive i fodboldens 1. division, holdets 20. kamp i træk uden nederlag.

Der er fortsat ingen slinger i valsen fra Viborg i holdets jagt på oprykning til Superligaen.

Fredag blev det til en 3-0-sejr over Skive - holdets femte i træk.

Viborg, der ligger nummer et i tabellen, er fortsat ubesejret i ligaen i denne sæson - en stime, der nu tæller 20 ligakampe, hvilket er ny rekord i den midtjyske klub.

Viborg har nu 50 point med to kampe tilbage af grundspillet. Det er otte point mere end Esbjerg har på andenpladsen. Vestjyderne har dog spillet en kamp færre.

Silkeborg er lige i hælene på Esbjerg, to point efter.

Viborg kom foran små 20 minutter inde i fredagens kamp, da anfører Jeppe Grønning tæt på mål vinklede bolden i nettet efter et hjørnespark.

Det forblev 1-0 indtil cirka ti minutter inde i anden halvleg. Her modtog Younes Bakiz bolden i feltet, lagde den til rette ved venstrefoden og gjorde det til 2-0.

Sebastian Grønning så godt som lukkede kampen, da han 20 minutter før tiden prikkede 3-0-målet ind.

FC Fredericia og Hobro mødtes også fredag aften. Det endte 1-1 og altså med et point til hvert hold. Begge mandskaber ligger i midten af tabellen og kæmper om at ende i top-6, der giver en plads i slutspillet.

De resterende hold i 1. division spiller lørdag og søndag.