• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Toronto-træner ellevild med Sigurd Rosted

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Toronto-træner roser nyerhvervelsen Sigurd Rosted fra Brøndby.

Af Ole Hoffskov

Efter mere end tre år på den københavnske Vestegn har Sigurd Rosted besluttet sig for at skrive et nyt kapitel i karrieren ved at skifte til Toronto FC, der til dagligt tørner ud i den amerikanske Major League Soccer.

I Toronto får Sigurd Rosted amerikaneren Bob Bradley som cheftræner, og han er en kender af norsk fodbold. Tidligere har han stået i spidsen for Stabæk. 

Dermed kender han også Sigurd Rosted, og Bradley er meget tilfreds med tilgangen af den nu forhenværende Brøndby-spiller.

- Det er en klog og erfaren spiller, som læser spillet godt. Jeg lærte ham at kende, da jeg var i Norge. Han tog derefter til Belgien og har senest været i Brøndby. Han udgør en trussel på offensive dødbolde, og han er solid i duelspillet.

- Det er en rutineret spiller, der tager lederskab i forsvaret. Han er verbal, han organiserer, afleverer simpelt, og det er en spiller, vi er meget glade for at have fået til Toronto, siger Bob Bradley til klubbens hjemmeside.

Sigurd Rosted nåede 101 kampe i Brøndby-trøjen, og han spillede en væsentlig rolle, da de blå-gule vandt mesterskabet i 2021.