• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Toutouh: Jeg håber, jeg kommer til udlandet til sommer

Tiden er ved at være inde til et udlandseventyr for Youssef Toutouh, mener spilleren, der vil tage en snak med manager Ståle Solbakken, når lejligheden byder sig.

Af Anders Dehn

Andreas Cornelius og Ludwig Augustinsson er allerede på vej væk. Mathias "Zanka" Jørgensen er blevet lovet et skifte. Og Youssef Toutouh gør sit for at få lov til at skift væk fra FC København.

Den driblestærke midtbanemand har aldrig lagt skjul på sine ambitioner, og det næste skridt i at opfylde dem skal tages til sommer. I hvert fald hvis det står til Toutouh selv.

- Jeg står fast ved, at jeg håber, jeg kommer til udlandet til sommer, siger han til Unibet.

- Når tiden er inde, er jeg sikker på, jeg nok skal få en snak med Ståle, men jeg håber selvfølgelig på, at eventyret kommer nu til sommer. I sidste ende er det op til Ståle, om han vil lade mig gå. Vi har mange skader, men nu er Nicolaj Thomsen ved at være klar igen, og forhåbentlig er Rasmus Falk også snart tilbage, så jeg håber, det sker til sommer.

24-årige Toutouh har haft en lang sæson med FC København, der begyndte for snart 11 måneder siden. Han har spillet 54 kampe i alle turneringer og haft en hovedrolle i holdets double-triumf.

Hvis han får sit ønske om et skifte opfyldt, ved han godt, hvor han helst vil hen.

- Nu må vi se, om det bliver Real Madrids a- eller b-hold, men jeg håber, det bliver Spanien, siger han.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.