Træner har kontraktudløb: Der er tæt dialog
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Træner har kontraktudløb: Der er tæt dialog

Vejle Boldklubs cheftræner har kontraktudløb efter denne sæson. Klubboss kommenterer på situationen.

Vejle Boldklub kæmper i øjeblikket for at sikre sig endnu en sæson i Superligaen, men efter sæsonen skal de finde ud af, hvem der skal træne holdet i næste sæson.

Til sommer har cheftræner Constantin Galca udløb, og ifølge teknisk chef Jacob Krürger vil rumæneren nok helst træne et hold i den bedste række. Det udelukker dog ikke, at Galca kan fortsætte i klubben, hvis de skulle rykke ud af Superligaen.

Det siger Jacob Krüger til Eurosport2.

- Den dialog kunne man godt tage, men det er også altid en afvejning. Der er meget motivation i det her også: Kan folk holde til at komme en tur ned igen, hvis det skulle ske, og skal man gøre noget andet som klub?

- Der er en tæt dialog med ham, og det er på mange punkter. Det handler om de normale trænerting, såsom hvordan klubben skal se ud, hvis det forhåbentlig er Superliga, og så har de også altid ønsker om faciliteter. Vi har en fin dialog, og begge parter er meget indforståede med, at vi har et stort stykke arbejde om at sikre os, og så må vi sætte os nede og snakke konkret, siger Jacob Krüger til Eurosport2. 

49-årige Constantin Galca har været træner i Vejle Boldklub siden foråret 2019. Han har tidligere stået i spidsen for spanske Espanyol og rumænske FCSB, der også er kendt som Steaua Bukarest. 

Jacob Krüger har åbnet for, at Vejle Boldklub kan sælge en stor profil til sommer. Læs mere her