Superliga Anders Dehn

Trænerskifte går i stå: Vi har ikke fået nogen bud

Foto: René Schütze/Getty Images

Marti Cifuentes' forventede skifte til Hammarby lader vente på sig. AaB har ikke fået nogen tilbud om at købe ham fri.

Af Anders Dehn

I går forlød det, at Marti Cifuentes var enig med Hammarby om at blive klubbens nye cheftræner, men at Hammarby endnu manglede at købe ham fri af kontrakten med AaB. Nu slår AaB fast over for Nordjyske, at der end ikke foreligger et bud.

Cifuentes står således fortsat i spidsen for holdet, der har taget hul på forberedelserne til forårssæsonen. Det bliver han ved med, så længe AaB ikke modtager nogen bud om at købe ham.

- Vi ved, at interessen er stærk for Cifuentes, men vi har ikke et konkret bud, vi skal forholde os til, så vi kører videre i det spor, hvor det er Martí, der er træner for os, og vi kan også sige, at han arbejder videre, som han hele tiden har gjort. Vi har helt ro på, siger AaB's sportschef, Inge André Olsen, til Nordjyske.

Det var svenske FotbollDirekt, der mandag skrev, at Cifuentes og Hammarby var enige om betingelserne for en kontrakt. 

Cifuentes har stået i spidsen for AaB i et år, efter han overtog ansvaret i begyndelsen af 2021. Han har tidligere arbejdet i Stockholm-området, hvor Hammarby hører hjemme, da han var ungdomstræner hos rivalerne AIK. Han er også svensk gift.

Umiddelbart ligner Randers FC's Thomas Thomasberg den oplagte afløser, men AaB's interesse er ifølge Ekstra Bladet kølet ned igen.