Superliga Ole Hoffskov

Transfer på vej? Han vil ikke forlænge med Viborg

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Vigtig offensivspiller har afvist at forlænge sin kontrakt med Viborg FF.

Af Ole Hoffskov

Det trækker op til en snarlig skilsmisse mellem Viborg FF og offensivspilleren Younes Bakiz. Det kommer frem i TV MidtVest-serien 'For Enhver F*cking Pris', der nu er klar med syvende og sidste afsnit i serien om livet i Superliga-klubben.

23-årige Younes Bakiz har kontrakt med Viborg FF frem til sommeren 2023, og jyderne vil gerne beholde ham i længere tid, men det er der meget ringe udsigter til, fortæller sportschef Jesper Fredberg på et møde i klubben.

- Jeg har haft møde med Bakiz' agenter, og Bakiz har fået et forslag om en kontraktforlængelse. Han ønsker ikke at forlænge, han vil gerne videre, informerer Jesper Fredberg sine kollegaer.

Dermed skal Viborg FF sælge Bakiz i løbet af sommeren, hvis de vil score en god transfersum på ham. Alternativet er beholde offensivspilleren et år mere og lade ham gå gratis i 2023. Det er næppe den ideelle løsning for parterne. 

Foruden Youne Bakiz ønsker også Viborg-drengen Tobias Bech at forlade de grønblusede, så det trækker op til, at der kan ske ting og sager i den jyske Superliga-klub i løbet af sommeren. I næste sæson skal holdet som bekendt spille europæisk fodbold. 

Få et yderligere indblik i Viborg FF's transferplaner i videoafspilleren øverst.

Se TV MidtVests serie 'For Enhver F*cking Pris' på denne side.