Video : Tipsbladet
Superliga

Transferbombe: Lucas Hey tæt på Superliga-tophold

Lucas Hey er ifølge Tipsbladets oplysninger meget tæt på at skifte Lyngby BK ud med FC Nordsjælland.

Lyngby BK reddede sig på mirakuløs vis endnu en sæson i Superligaen i fjord, og det kunne de ikke have gjort uden Lucas Hey.

I venstre side af Freyr Alexanderssons tremandsforsvar lukkede han ned for stort set alt, og det har gjort ham uhyre interessant for andre klubber denne sommer

Nu kan Tipsbladets fortælle, at et skifte er tæt på for 20-årige Lucas Hey, der med al sandsynlighed rykker til FC Nordsjælland.

Ifølge Tipsbladets oplysninger er stopperen enig om de personlige vilkår med FCN om en længere aftale, hvor han er tiltænkt en rolle som starter.

De sidste detaljer mellem klubberne mangler fortsat at blive høvlet af, men det ventes at ske, så Lucas Hey bliver præsenteret som ny FC Nordsjælland-spiller i næste uge.

Lyngby BK har allerede hentet Magnus Risgaard Jensen i AC Horsens som afløser for Lucas Hey, men han er ikke 100 procent i omdrejninger endnu, og derfor står Lyngby fast på at holde i Lucas Hey til efter weekenden. Derfor bliver kampen mod FC Midtjylland efter alt at dømme forsvarsspillerens sidste kamp i Lyngby.

Skifter Lucas Hey som venter til FC Nordsjælland, så er det også en direkte indikator for, at Adamo Nagalo også skal videre denne sommer. Hans position vil Lucas Hey fremover indtage, hvor han skal tage det næste skridt hos Superligaens tophold.

Lucas Hey har blot et enkelt år tilbage af sin aftale med Lyngby, og derfor giver det rigtig god mening for De Kongeblå at sælge ham nu.

Stopperen står noterer for 26 Superliga-kampe i Lyngby-trøjen. Hans flotte præstationer det seneste år har også gjort ham til en del af U21-landsholdet.